مقالات کرکره برقی

6 روش کددهی ریموت کرکره برقی به همراه دستورالعمل

کددهی ریموت کرکره برقی

اگر قصد کددهی ریموت به درب اتوماتیک ساختمان خود را دارید، یا قصد دارید تنظیماتی را از ریموت حذف کنید، در این مقاله با ما همراه باشید.

ریموت کنترل قابلیت باز و بسته کردن و کنترل کردن درب اتوماتیک از فاصله دور  را برای کاربران فراهم می‌کند. لذا تنظیم کنترل ریموت کرکره برقی نقش مهمی برای اعمال عملکرد یا تنظیم درب توسط کاربر دارد. در صورتی که ریموت درب اتوماتیک درست تنظیم نشده باشد، باعث ایجاد اختلال در کارکرد درب و وجود مشکلات و آسیب‌هایی برای ساکنین، رهگذران و اتومبیل‌ها می‌شود. در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی در مورد انواع کددهی ریموت درب اتوماتیک به شما ارائه بدهیم.

مطالب مرتبط:

ریموت کنترل کرکره برقی چیست؟

ریموت وسیله‌ای برای فرمان دادن به موتور کرکره برقی است. به این معنی که با آن می‌توانید به ریموت فرمان بدهید تیغه‌ها را بالا و پایین ببرد. داخل ریموت یک باتری قرار دارد که وظیفه تامین انرژی را انجام می‌دهد. برای فعال شدن ریموت لازم است آن را به موتور وصل کرده و یا به اصطلاح ریموت را کددهی کنید. ریموت یکی از قطعات مهم و حساس کرکره‌های برقی است و نباید در معرض آلودگی و رطوبت قرار بگیرد یا ضربه بخورد.

برد الکترونیک، باتری، صفحه کلید، حسگر، لامپ LED و صفحه نمایش، اجزای تشکیل‌دهنده ریموت هستند.

 

دریافت مشاوره و درخواست خدمات

تماس با کارشناسان بابادر

دریافت مشاوره و درخواست خدمات

تماس با کارشناسان بابادر

انواع روش کددهی و یا تنظیم کد ریموت درب اتوماتیک

ممکن است به دلیل ایجاد مشکلاتی، تنظیمات ریموت کرکره برقی به هم خورده باشد و دوباره نیاز به تنظیم و کددهی دارد. در این قسمت به انواع روش‌های تنظیم و کددهی ریموت درب اتوماتیک می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید:

کددهی به روش بلوتوثی

برای تنظیم و کدددهی ریموت‌ها به روش بلوتوثی فقط کافی است ریموت را در کنار ریموت دیگری قرار دهید تا عملیات کددهی انجام شود. این که ریموت دیگر از نوع لرنینگ یا بلوتوثی باشد، تفاوتی نمی‌کند. در هر صورت عملیات کددهی انجام خواهد شد. طبیعتا این روش کددهی امنیت پایین‌تری نسبت به سایر روش‌ها دارد.

تنظیم ریموت به شیوه هاپینگ

روش ارتباط ریسیور یا گیرنده، با ریموت کنترل هاپینگ به این طریق است که در هر مرحله برای برقراری ارتباط یک کد جدید استفاده می‌شود. استفاده از همین کدهای منحصر به فرد و یک بار مصرف باعث شده امنیت این نوع ریموت‌ها بیشتر از سایر مدل‌ها باشد. برای کددهی و تنظیم حدود 16 بیلیون کد وجود دارد که این تعداد امکان کپی‌برداری را تقریبا به صفر رسانده است.
شیوه تنظیم ریموت کرکره برقی به روش هاپینگ به این صورت است که باید کلید Code یا LRN در داخل گیرنده را به مدت 2 ثانیه نگه دارید. با رها کردن دکمه، LED گیرنده یا ریسیور روشن می‌شود و در این زمان لازم است کلید ریموت کنترل را هم به مدت 2 ثانیه فشار دهید تا چراغ، به صورت چشمک‌زن دربیاید.

کددهی ریموت با کد لرنینگ Code Learner

یکی از روش‌های کاربردی برای کددهی به ریموت، روش کد لرنینگ است. برای انجام این روش، درب برد ریسیور یا گیرنده که در قسمت کناره کرکره برقی قرار دارد را باز کنید. سپس باید کلید CODE یا LERN به مدت 2 ثانیه فشار داده شده و سپس رها شود. در این حالت، در قسمت داخلی برد، لامپ LED کوچکی روشن می‌شود. در ادامه برای تنظیم ریموت باید کلیدی که روی ریموت قرار دارد را 2 ثانیه فشار داده و سپس رها کنیم. آن گاه کلید روشن شده و شروع به چشمک زدن می‎کند. هم‌زمان با چشمک زدن، اعلام کددهی ریموت انجام می‌شود. انجام این فرآیند برای مدار فرمان‌هایی کارآمد خواهد بود که از استاندارد لرنینگ استفاده و پشتیبانی می‌کنند.

تنظیم کد ریموت درب اتوماتیک

روش کد فیکس Fix Code

درون گیرنده ریموت کنترل کد فیکس، دیپ سوئیچی قرار داده شده است که برای روشن و خاموش کردن کاربرد دارد. در این ریموت جامپری تعبیه شده که می‎تواند کار دیپ سوئیچ در گیرنده را انجام دهد. به منظور این که جامپرهای ریموت کد فیکس بتوانند عملیات دیپ سوئیچ را انجام بدهند، باید دیپ سوئیچ‌ها لحیم شوند که این امر، کاری دشوار است. جامپرها تنها در شرایط محدودی می‌توانند در ریموت قرار بگیرند. که این موضوع، امنیت ریموت را پایین می‎آورد. به همین دلیل ریموت کنترل‌های کد فیکس به راحتی قابل کپی برداری هستند.

کددهی درب کرکره برقی به روش کلید دیپ سوئیچ

روش کددهی دیپ سوئیچ اغلب برای درب‌های اتوماتیک که دارای موتور ساید هستند کاربرد دارد. برای انجام این روش ابتدا باید درب ریموت باز شود تا به برد ریموت کنترل برسیم. بر روی برد ریموت 8 کلید بسیار ریز قرار دارد که با عنوان دیپ سوئیچ شناخته می‌شوند. امکان تنظیم هر کدام از این کلیدها در سه حالت متفاوت بالا، پایین یا وسط وجود دارد. برای تنظیم ریموت درب اتوماتیک، باید دیپ سوئیچ‌ها را روی حالتی که مد نظر داریم قرار بدهیم. پس از آن تنظیمات ایجاد شده روی برد درب اتوماتیک پیاده می‌شود. در این صورت کددهی ریموت متناسب با تنظیمات مد نظر انجام خواهد شد.

روش تنظیم دکمه TIME روی ریموت به عنوان در پارکینگ

برای تنظیم دکمه TIME بر روی ریموت کرکره برقی به عنوان درب پارکینگ باید دکمه تایم روی برد را فشار داده و هم‌زمان دکمه D روی ریموت را نیز بزنیم. با یک بار فشار دادن دکمه D برنامه در حافظه برد دستگاه ثبت می‌شود. البته باید بررسی کنیم برای این که درهای پارکینگ به صورت اتوماتیک بسته شود، حالت Auto Close روی برد باید روشن باشد.

تنظیم ریموت در پارکینگ

نحوه حذف ریموت کرکره برقی

در مواقعی که ریموت کرکره برقی گم شود، برای اطمینان خاطر از خطرات ناشی از دزدی و سوء استفاده، باید تنظیمات و کددهی ریموت حذف گردد. برای پاک کردن کد ریموت درب اتوماتیک، لازم است که سوکت سه پین را سمت راست ریموت وارد کنیم. سپس با یک وسیله رسانای الکتریکی مانند پیچ گوشتی دو پین اول را به هم مرتبط کنیم. هم‌زمان با این کار باید دکمه‌های روی ریموت را هم نگه داریم تا لامپ LED روی ریموت شروع به چشمک زدن بکند. به این صورت اطلاعات روی ریموت به راحتی حذف و پاک می‌شود.

سخن پایانی

ریموت کنترل کرکره برقی، جزو قسمت‌های اصلی و کاربردی درب‌های برقی و اتوماتیک محسوب می‌شود. ضمن آشنایی با انواع روش‌های کددهی، بهتر است تنظیم ریموت را شخصا انجام ندهیم. زیرا نصب کرکره برقی و انجام تنظیمات و کددهی ریموت کنترل انواع درب اتوماتیک مانند درب شیشه‌ای اتوماتیک، درب کرکره اتوماتیک فروشگاهی و پلی کربنات، و جک پارکینگی، نیاز به یک متخصص آموزش دیده دارد. نصب و کددهی نادرست، موجب بروز مشکل و خسارت زیادی می‌شود. برای دریافت مشاوره و اطلاع از قیمت روز کرکره برقی می‌توانید با کارشناسان بابادر در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *