بابادر، ارائه دهنده خدمات در زمینه جک پارکینگی بازویی
جک پارکینگی بازویی چیست
پیشرفت تکنولوژی باعث شده است که درب های اتوماتیک کم کم جای درب های دستی قدیمی را اشغال کنند. اصلی ترین قطعه ی این درب های اتوماتیک جک است. در واقع جک پارکینگی بازویی، یک سیستم اتوماتیک می باشد که کمک می کند درب ورودی پارکینگ به راحتی باز و بسته شود. به کمک این جک، درب پارکینگ به وسیله ی ریموت و از طریق کنترل از راه دور خیلی آسان باز و بسته می شود. استفاده از جک بازویی علاوه بر رفاه حال مصرف کنندگان باعث افزایش امنیت نیز می شود.
ساختار جک پارکینگی بازویی
ساختار جک پارکینگی بازویی، متشکل از قطعات مختلف است. این قطعات اگرچه هر کدام وظیفه خاصی بر عهده دارند اما به صورت یک مجموعه هماهنگ و یکپارچه عمل کرده و باعث باز و بسته شدن درب می شوند. روتور یا همان چرخانه، استاتور، میل ماردون و دنده برنجی، قطعات داخلی جک پارکینگی را تشکیل می دهند.
استاتور یا سیم پیچ جک پارکینگی بازویی، یک قطعه ی ثابت، به شکل استوانه در موتور جک است؛ که از لایه های فلزی به هم متصل تشکیل شده است. ایجاد میدان مغناطیسی وظیفه ی اصلی این قطعه است. رتور، که از قطعات متحرک جک محسوب می شود؛ در موتور الکتریکی جای گرفته است. در بخش انتهایی رتور قطعه ای مارپیچی وجود دارد که نقش آن انتقال انرژی تولید شده در رتور به چرخ دنده برنجی می باشد.
دنده برنجی نیز قطعه ای است که انرژی تولید شده را از یک قطعه به قطعه ی دیگر منتقل می کند. این قطعه به شفت گیربکس وصل شده است. گیربکس حرکات چرخشی را که به وسیله دنده برنجی تولید شده اند به میل ماردون انتقال داده و در نهایت میل ماردون این نیروی چرخشی را به حرکات رفت و برگشتی تبدیل کرده و باعث باز و بسته شدن درب می شود.
عملکرد جک پارکینگی بازویی
جک پارکینگی بازویی دارای دو عدد بازو است که بر روی درب پارکینگی نصب می شود.
تمام تنظیمات جک بازویی از طریق تابلو فرمان انجام می شود.
فلاشر در هنگام باز یا بسته شدن درب روشن می شود و بهتر است در معرض دید باشد.
چشمی الکتریکی برای ایجاد امنیت هنگام بسته شدن درب است و از برخورد درب با خودرو و عابر جلوگیری می کند.
از ریموت کنترل جهت باز و بسته شدن درب استفاده می شود.
روش نصب جک پارکینگی بازویی
بررسی موقعیت و وضعیت نصب جک درب پارکینگ
ابتدا موقعیت درب پارکینگ و ساختار درب را مد نظر قرار دهید. بازوها باید روی محکم ترین جای درب و به اصطلاح کلاف درب نصب گردد. دیواره های کنار درب را بررسی کنید تا بتوانید پایه های عقب را در جای مناسب و زاویه ایده آل نصب کنید.
کنده کاری و آماده سازی دیوارهای کنار درب
اگر ساختمان نوساز نیست و بیس پلیت روی دیوار کار نشده، باید این پیلت را جهت نصب پایه عقب بازوی جک پارکینگی بر روی دیوار تعبیه نمود. به طور کلی برای پایه عقب نیاز به این است که از لولا درب 20 سانیتیمتر به سمت خارج و به ارتفاع 25 سانتیمتر فضا در نظر گرفته شود.
بهترین پلیت مورد استفاده برای زیر سازی پایه عقب، ناودانی یا نبشی یا پلیت با ضخامت حداقل یک سانتیمتر است.
نصب پایه ها و چگونگی زاویه دهی
پایه عقب را با توجه به زاویه باز شدن درب مطابق دفترچه راهنما در فاصله 14 سانتیمتری لولا روی پلیت جوش کنید (توصیه می شود ابتدا خال جوش کرده و پس از تست، جوشکاری نهایی را انجام دهید). سپس جک را به واسطه پین عقب روی درب سوار کنید.
پایه جلو را روی بازو قرار داده، جک را خلاص کرده و شفت جک را کاملاً ببندید و درب را تا حداکثر زاویه مورد نیاز باز کنید. پایه جلو را نیز در همین حال بر روی درب با خال جوش نگه دارید. حالا یکبار درب را باز و بسته کنید و در صورتی که مشکلی وجود نداشت، بازو را از روی پایه ها خارج کرده و پایه ها را با دقت بر روی درب و دیوار مستحکم کنید.
نصب تابلو فرمان، چشمی و فلاشر
مدار کنترل جک پارکینگی بازویی کنار درب را در نزدیکی برق ورودی وصل کنید تا نیاز به سیم کشی زیادی نباشد و بهتر است در فاصله 150 تا 160 سانتیمتری زمین نصب شود. مدار کنترل نباید جایی نصب شود که درب موقع باز شدن با آن برخورد کرده و یا وقتی درب باز می شود، مانع دسترسی دوباره به مدار کنترل شود.
فلاشر جک بازویی بیرون درب روی دیوار جوری نصب شود که راننده از راه دور متوجه باز و بسته شدن درب شود. چشمی یا فتوسل نیز در 40 سانتیمتری زمین، بیرون ساختمان و دقیقاً روبروی هم نصب گردد.
نصب چشمی جک بازویی باید به گونه ای باشد که سیم خروجی در زیر چشمی قرار گیرد تا آب باران به واسطه سیم به داخل چشمی نفوذ نکند.
سوراخ کاری و سیم کشی
از مدار فرمان به هر بازو یک کابل 3 در 1.5، از مدار کنترل به فلاشر یک کابل 2 در 0.75 و از مدار کنترل به هر کدام از چشمی ها یک کابل 2 در 2 تلفنی باید در نظر گرفت.
بهتر است در ساختمان هایی که مسیر سیم کشی برای جک درب پارکینگ در نظر گرفته نشده از چهارچوب درب برای مسیر سیم کشی استفاده کرد. و برای گذر دادن و کشیدن سیم از درون لوله از یک گرد بر، بر روی مته دریل استفاده نمود تا کار بسیار تمیز انجام گردد.
راه اندازی جک درب پارکینگ
در آخرین مرحله کابل را از یک سو به بازوها، چشمی و فلاشر وصل کرده و از سوی دیگر سیم ها را به ترمینال های مدار کنترل وصل کنید. درب ها را نیمه باز کرده و از حالت خلاص خارج کنید. ورودی برق را وصل کرده و برنامه مربوط به جک درب پارکینگ را تنظیم نموده و ریموت را بفشارید. حال اگر مشکلی در سیم بندی وجود نداشته باشد درب باز می شود و با چند بار باز و بسته کردن آن می توان تایم کارکرد را کاملاً تنظیم کرد.
مزایای استفاده از جک پارکینگی بازویی
ایمنی درب های پارکینگی قدیمی که به شکل سنتی کار می کنند ضعیف می باشد؛ زیرا خیلی راحت به وسیله سارقان باز می شوند. اما استفاده از جک پارکینگی بازویی، کار سارقان را مشکل می کند و ایمنی منزل و یا محل کار شما را بالا می برد.
از دیگر مزایای استفاده از جک پارکینگی بازویی راحت شدن کار باز و بسته کردن در است. برای مثال دیگر در روزهای سرد و بارانی زمستان نیازی به پیاده شدن از ماشین و باز کردن در وجود ندارد و به راحتی و از طریق ریموت می توان از فواصل دور و نزدیک درب را باز و بسته نمود.
انواع جک های بازویی
جک های الکترومکانیکی:
برای درب های سبک و کم عرض است و مناسب اماکنی که در آن تردد کمتر است.
جک های هیدرولیکی:
کاملا برعکس الکترومکانیکی است و برای درب های سنگین و با عرض طویل بوده و محدودیت تردد ندارد. به وسیله فشار روغن کار می کند.
علت خرابی جک پارکینگی بازویی
خرابی جک پارکینگی بازویی ممکن است علت های مختلفی داشته باشد. برای مثال ممکن است ریموت برقی این جک ها خراب شده باشد. اگر نور چراغ این ریموت کم شده باشد نشان خراب شدن ریموت و یا تمام شدن باتری آن است. گاهی علت خرابی جک خراب شدن فیوز و یا بروز مشکل در دستگاه مرکزی است. برای اطلاع از خراب شدن فیوز سر خود را به در بچسبانید و دکمه باز یا بسته شدن را فشار دهید. اگر صدایی شنیده شد فیوز و سیستم مرکزی سالم هستند. در غیر این صورت مشکل از فیوز است. گاهی نیز چشمی جک خراب می شود که در این صورت در باز می شود ولی بسته نمی شود.
تفاوت بین جک های الکترومکانیکی و هیدرولیکی
- جنس چرخ دهنده ها می تواند فولادی، برنجی یا از پلاستیک فشرده باشد.
- زاویه بازشوی درب می تواند 100 درجه یا 120 درجه باشد.
- ولتاژ مصرفی می تواند 220 ولت یا 24 ولت باشد.
- نوع متفاوت خلاص کن های جک
- داشتن یا نداشتن تایمر باز و بسته شدن درب
ویژگی های فنی جک پارکینگی بازویی
- ۲ عدد بازو
- مرکز کنترل و یا تابلو فرمان
- فلاشر
- ۱ جفت چشمی الکترونیکی
- ۲ عدد ریموت فابریک
بهترین برند های جک پارکینگی بازویی
بیشتر مردم در زمان خرید به دنبال بهترین جک پارکینگی بازویی هستند. از بهترین برندهای جک پارکینگی ایرانی می توان به جک های پارکینگی شرکت سیماران، یال و محک اشاره نمود. کارکرد جک های شرکت سیماران بسیار عالی است. این جک ها بی صدا و قوی هستند و دارای ۲۴ ماه گارانتی هستند. محصولات شرکت یال بسیار متنوع هستند. قوی ترین جک پارکینگی که در بازار وجود دارد مربوط به شرکت یال با نام پرایم است. این جک پارکینگی توان کشش هر لنگه تا ۸۰۰ کیلوگرم را دارد.
جک پارکینگی برند Calypso، محصولی ایتالیایی است که دارای بردی قوی می باشد. این جک کم ترین مصرف باتری را دارد و مخصوص آب و هوای گرم و مرطوب می باشد.
بهترین مارک جک پارکینگی بازویی در دنیا برند Cucci است؛ که این جک نیز ساخت کشور ایتالیا است. این جک کیفیت بالایی داشته و دارای ۳۰ ماه گارانتی می باشد.
کاربرد چشمی الکتریکی در جک پارکینگی بازویی چیست؟
چشمی الکتریکی برای ایجاد امنیت هنگام بسته شدن درب است و از برخورد درب با خودرو و عابر جلوگیری می کند.
نصب جک پارکینگی بازویی دارای چه مراحلی است؟
1. بررسی موقعیت و وضعیت نصب جک درب پارکینگ 2. کنده کاری و آماده سازی دیوارهای کنار درب 3. نصب پایه ها و چگونگی زاویه دهی 4. نصب تابلو فرمان، چشمی و فلاشر 5. سوراخ کاری و سیم کشی 6. راه اندازی جک درب پارکینگ
انواع جک پارکینگی بازویی کدامند؟
1. جک های الکترومکانیکی 2. جک های هیدرولیکی
چرخ دنده های جک بازویی از چه جنسی ساخته می شوند؟
جنس چرخ دهنده ها می تواند فولادی، برنجی یا از پلاستیک فشرده باشد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.